24 Mei van Dommartin-Lettreè naar Troyes

The road ahaid is empty ...
Kilometers lang over schier eindeloze lege wegen door glooiende akkers met rogge, tarwe, koolzaad (helaas al uitgebloeid) en gerst dat is het beeld van de laatste 3 dagen. Het wordt een wat saai en eentonig landschap maar dat gaat veranderen na Troyes. Daar staan we nu op de camping Municipal, deze ziet er prima uit en het is een verademing na de overnachtingsplekken van de laatste 2 dagen. We hebben vandaag maar 66 km afgelegd maar het was best lastig doordat we de wind schuin op kop hadden. Doordat we vroeg gestopt zijn hadden we de tijd om onze kleren te wassen zodat we morgen weer fris onze tocht kunnen vervolgen.
We hebben net (18:00) Chili con carne gegeten en bij de laatste hap moesten we de tent invluchten voor een onweersbui.
Het weer gaat overigens veranderen en de komende 3 dagen wordt er regen voorspeld met een voonamelijke Oosten wind. Kunnen we eindelijk een keer de regenkleding uittesten en zien of onze tenten waterdicht zijn.
We hebben gisteren voor het eerst in Frankrijk 3 stempels in onze pelgrimspas gekregen (waren we bijna vergeten), een in de kathedraal van L'Epine, in Chalon en bij onze 5 sterren kok Jeanot.
Morgen gaan we naar Auxerre en maandag naar Vezelay waar we een rustdag willen nemen.
-------------------