10 juni van Puente la Reina naar Navarrete (84 km)

We zijn vanmorgen pas laat (11:00) vertrokken en konden maar moeilijk op gang komen. Het was weer een lastige dag met regelmatig venijnige klimmetjes.. Het blijft klimmen en dalen, dat zal wel niet meer veranderen tot aan Santiago toe. Je ziet hier ook weinig mensen fietsen en als je ze ziet zijn het nog pelgrims ook. Wat hebben wij toch een mooi vlak land en de Postbank stelt echt helemaal niks voor!
Vandaag was het redelijk weer en af en toe hadden we zelfs de zon op onze kop. Wel waren er steeds van die dreigende wolken maar we hebben tussen de buien door gefietst. Nog geen 5 minuten nadat we in de refugio in Navarrete ingeboekt hadden begon het te regenen. We hebben de goden aan onze zijde!
Het Spaanse landschap ziet er prachtig uit, golvend, met kleine typische pelgrims dorpjes tegen de heuvels aangeplakt. Maar ook grotere plaatsen zoals Logrono zien er prachtig uit. Helaas kunnen we jullie dat nog niet laten zien op de website. We kunnen de foto's niet downloaden in de weinige Internet café's die we zijn tegengekomen.
We hebben vanmorgen m.b.v. Harold onze terugreis geboekt voor volgende week donderdag (19 juni) en verwachten volgende week dinsdag in Santiago aan te komen (ijs en weder dienende).
-------------------